Tekoop aangeboden De Botenbank >
Om een advertentie in te sturen of te veranderen, stuur een mailtje naar: "De Botenbank".
Sorteren op: Koptekst Prijs

FJ BEL 247
Mooie houten dubbele bodem FJ. De romp vertoeft in goede kwaliteit. De zeilen zijn wat ouder en ook de mast is niet nieuw meer. Prijs exclusief trailer. In 2010 verhuisde ik richting Zuid-Afrika voor 2 jaar. Vandaag ben ik er nog altijd, en het ziet er niet uit dat ik in de nabije toekomst terug ben. Mijn FJ staat nog altijd op de zeilclub (SRNA Antwerpen), en zou volgens mij veel liever op het water zitten in plaats van in de stalling! Proefvaart kan geregeld worden!

Voor informatie bel of mail Jerome Leclef
Prijs: 1000.=


Klik voor grotere foto. Klik voor grotere foto.
FJ GER 365
Mooie houten FJ te koop. Dubbele bodem. Compleet met 2 sets zeilen, waaronder een kevlar setje van De Vries. Harken beslag. Trailer. Kan een laagje vernis gebruiken.

Voor informatie bel of mail Matthias Tenbelsel
Prijs: 2000.=


Klik voor grotere foto. Klik voor grotere foto. Klik voor grotere foto.
FJ NED 1003
FJ NED 1003 te koop. Mooie houten dubbele bodem FJ gebouwd door van Dusseldorp en getuned door oud-wereldkampioen Hans Cox. De boot is compleet met 1 set zeilen, trapeze, wegtrailer en geldige meetbrief. Buitenkansje!

Voor informatie bel of mail Maaike Buurma
Telefoon: 0648470858
Prijs: 2000.=


FJ NED 1167
Van eerste eigenaar: FJ NED 1167. Deze dubbele bodem FJ, gebouwd door van Dusseldorp, verkeert nog in de originele staat van 1972, waarmee begin 70-er jaren veel prijzen zijn behaald. De boot is compleet uitgerust met grootzeil, fok, spi, etc.

Voor informatie bel of mail Rob Sloof
Telefoon: 06-10404234
Prijs: 1500.=


Klik voor grotere foto. Klik voor grotere foto. Klik voor grotere foto.
FJ NED 596
Te koop voor wedstrijdzeiler: FJ NED 596. Bouwjaar 1965,enkele bodem, hout. Bouwer: Schooneveldt. Compleet met o.a.: meetbrief, 2 spinnakers, 2 fokken, 1 grootzeil, dekzeil, 2 zwaarden, trapeze en geldige meetbrief. De wal- en wegtrailer zijn van matige kwaliteit. De boot zelf is goed onderhouden, ziet er zeer fraai uit en is wedstrijd klaar!

Voor informatie bel of mail Theo Remmerswaal
Telefoon: 06-21270417
Prijs: TEAB


Klik voor grotere foto. Klik voor grotere foto. Klik voor grotere foto.
FJ v/h NED 1432
Nu in prijs verlaagd! De NED 2432 (voorheen van de gebroeders Kies)is weer te koop! Het betreft een mooie Galetti uit 1981 met meetbrief en door Henri en George volledig nieuw in de lak gezet. Gewicht 75 kg. Compleet met 2 grootzeilen, 3 fokken, 2 spinnakers,onder en boven dekzeilen, wal + strand trailer (Pronto). Prijs is onderhandelbaar...

Voor informatie bel of mail Tobias Wissen
Telefoon: 01734124592
Prijs: 1750.=


Klik voor grotere foto. Klik voor grotere foto.
Klassieke FJ
Klassieke FJ. Bouwjaar 1960. Is een opknapper. Polyester, enkelwandig, met houten dek, spiegel, mast, giek, zwaard en roer. Er zitten rotte plekken aan de mast en het houten dek moet worden opgeknapt. Zeilen etc zijn prima. Met wegtrailer en 2 jaar oud dekzeil voor staande mast.

Voor informatie bel of mail Leo Stam
Telefoon: 06-51994294
Prijs: TEAB


Klik voor grotere foto. Klik voor grotere foto. Klik voor grotere foto.
Polyester FJ
Te koop: Polyester FJ met een houten dek. Compleet met zelflozers, grootzeil en fok en een verjongde aluminium mast. Het is een plezierige zeiler. De strandtrailer is in overleg te koop.

Voor informatie bel of mail Bart van Zutphen
Prijs: TEAB


Klik voor grotere foto. Klik voor grotere foto.
Polyester Nauta FJ
Polyester Nauta FJ, vaarklaar + dekzeil. Mooie boot, dubbele bodem. Aluminium mast en giek. ruime kuip en door de ronde hoeken, zeer geschikt voor toerzeilers.

Voor informatie bel of mail Marit van Lieshout
Prijs: 500.=


Roer voor FJ
Mijn roer is in perfecte staat en vraagt om een nieuwe eigenaar als je me kan helpen ben ik een gelukkig mens. Het roertje heeft een ophaalbaar roerblad.

Voor informatie bel of mail Menso Alting
Telefoon: 06 53 772256
Prijs: TEAB

  Totaal aantal advertenties: 10