Een keertje meevaren?

De Nederlandse FJ Organisatie heeft verschillende momenten in het jaar dat geÔnteresseerde zeilers een keer mee kunnen varen. Dit doen we op drie verschillende manieren:

1.     FJ opstapdag
Samen met verenigingen organiseren we door het hele land opstapdagen. Op zoín dag kunnen meerdere kinderen, jongeren en volwassenen aan boord stappen van een wedstrijd FJ en de boot op zijn best ervaren! We proberen dit door het gehele land te organiseren. Wilt u ook een opstapdag bij uw vereniging of bij u in de buurt? Neem dan contact op met
voorzitter@nfjo.nl !

 

2.     Klasse-FJ (promoboot)

Als klasse organisatie hebben we een FJ gekocht ter promotie van de klasse en om mensen kennis te laten maken met de FJ. Deze boot hebben we in 2009 in ItaliŽ laten bouwen en is supersnel! De bouwer van deze boot (Poletto) heeft meerdere FJís gebouwd en de meeste varen rond in ItaliŽ.

Wil je een wedstrijd meedoen in de Klasse-FJ? Of een keer varen in deze boot? Neem dan contact op met voorzitter@nfjo.nl !

 

3.     Meevaren in een wedstrijd of training

Het is ook mogelijk om met een FJ zeiler mee te varen tijdens een wedstrijd of training. We zijn voor wedstrijden bijna altijd op zoek naar een extra bemanning of stuurman. Wil jij op deze manier een kennis maken met de FJ? Schroom dan niet en neem contact op met voorzitter@nfjo.nl !